Srbija ostala bez selektora

GS
Srbija ostala bez selektora

PARIZ - Đovani Gvideti neće više sjediti na klupi reprezentacije Srbije poslije poraza od Italije i eliminacije odbojkašica sa Olimpijskih igara u Parizu.

Srpkinje su ubjedljivo poražene od Italije u četvrtfinalu Igara, a turnir su završile sa skorom od 1-3.

Poslije ubjedljivog poraza, Gvideti je istakao:

- Istekao mi je ugovor, vjerujem da je i meni ovo posljednji meč kao i mnogim igračicama. Cijelog ljeta sam imao tri minuta kontakta oči u oči sa savezom, bilo je preko vocapa, ali nije bilo priče, dogovora. Ja sam radio standardno po svom planu, rekao je Gvideti.

Italijanski stručnjak je nastavio sa analizom meča.

- Izgubili smo od protivnika koji je igrao bolje od nas. Nadao sam se medalji, ispadanje sada nije ono što smo željeli. Ovo je loš rezultat za Srbiju. Posljednja utakmica ne bi trebalo da uzme sve što je ova ekipa uradila. Budite ljuti na mene, a ne na igračice. Donele su Srbiji puno uspjeha. Na meni je da budem krivac, odbojkašice nisu zaslužile, rekao je Gvideti i dodao:

- Bili smo dobri u prvom setu, ali nismo ga zatvorili. Poslije smo se raspali brzo, imali smo slabosti koje nismo mogli da sakrijemo. Italija je poslije bila opuštenija. Žao mi je što nismo odigrali bolje. Nismo se borili kako Srbija može da se bori. Neprihvatljivo je ne iskoristiti ovakvu prednost, piše B92

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana