Sprema se veličanstven doček za zlatne olimpijce, evo i kada

GS
Foto: Tanjug/ AP

BEOGRAD- Novak Đoković osvojio je zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu tako što je u finalnom meču savladao Karlosa Alkaraza sa 2:0 u setovima (7:6, 7:6).

Na ovaj način Nole je ostvario svoj dugo sanjani san i konačno je u svoju kolekciju dodao i olimpijsko zlato. Savladale su emocije Novaka, te je snimak njegovih suza obišao čitavu planetu, a govori će se pamtiti i prepričavati u decenijama koje dolaze.

Kako dolikuje, Đokoviću se sprema i svečani doček, a pored Novaka na čuveni balkon Starog dvora popeće se i ostali osvajači medalja. Za Srbiju su trenutno medalje na Olimpijskim igrama osvojili Novak Đoković, Zorana Arunović i Damir Mikec, ali očekuje se da će ih biti još u danima koji dolaze.

Prema našim saznanjima, svečani doček srpskih olimpijaca koji osvoje medalje na Olimpijskim igrama planiran je za utorak, 13. avgusta, a tačan termin bi tek trebalo da se utvrdi.

Olimpijske igre traju do 11. avgusta, naši sportisti bi do 12. trebalo da budu u Srbiji, a 13. će se pojaviti na balkonu da sa narodom proslave uspjeh iz Pariza.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana