Šou košarkaša ne prestaje: Jokić napustio slavlje da bi večerao (VIDEO)

GS
Šou košarkaša ne prestaje: Jokić napustio slavlje da bi večerao (VIDEO)

BEOGRAD - Srpski olimpijci imali su spektakularan doček na čuvenom balkonu Skupštine grada gdje je više desetina hiljada navijača došlo da ih pozdravi.

Nikola Jokić je bio na balkonu Starog dvora sa svojim saigračima iz reprezentacije Srbije, ali i sa vaterpolistima, Aleksandrom Perišićem, Damirom Mikecom, Zoranom Arunović i Novakom Đokovićem. Svi zajedno su slavili veliki uspjeh koji su postigli na Olimpijskim igrama u Parizu.

Nikola Jokić je poznat po tome što ne voli previše da se eksponira. Znamo već da izbjegava da priča za novine, nije dao niti jednu izjavu tokom ovog ljeta dok je bio u reprezentaciji, ali skoro uvijek je raspoložen za slikanje i davanje autograma.

Najbolji košarkaš svijeta je izašao na balkon da ga narod pozdravi, bio je na balkonu kada se pjevala himna, a onda je sišao sa terase da bi - večerao.

U Skupštini je bilo dosta ljudi, koji su odmah krenuli ka sjajnom košarkašu čim su ga vidjeli, zatražili su sliku ili autogram. To je trajalo nekoliko minuta, a onda je najbolji na svijetu rekao:

- Joj, nemojte ljudi, molim vas više, 450 puta sam se danas slikao.

Naravno, nasmijao je sve, a okupljeni ljudi su shvatili da bi trebalo malo da ga puste na miru, da odmori, i prezalogaji nešto, piše Blic.

A, prilikom izlaska na terasu kapiten srpske reprezentacije se zapričao sa najboljim teniserom svijeta, Novakom Đokovićem, i mahinalno glavom udario u sveštenika.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana