Selektor Hrvatske imao poruku pred finale sa Srbijom

Agencije
Selektor Hrvatske imao poruku pred finale sa Srbijom

Selektor hrvatske vaterpolo reprezentacije Ivica Tucak je iznio utiske nakon pobjede njegovog tima nad Mađarskom i dotakao se finala protiv Srbije koji je zakazna za sutra u 14 sati.

"Vidjeli ste da smo ostavili srce i da smo dali sve što smo imali da damo u fantastičnoj utakmici protiv giganta, svjetske vaterpolo sile. Dva dana prije toga Španci, sad oni i evo nas u finalu Olimpijskih igara. Čestitam momcima, oni su nevjerovatni. Treće finale u godinu dana. Otvorili smo vrata raja, došli smo do ovoga, ja za to živim. Idemo po zlato", iskren je bio Tucak, prenose Novosti.rs.

Potom je iskoristio priliku da čestita Srbiji, protiv koje Hrvati igraju u finalu, za zlato.

"Može se dogoditi da ne osvojimo zlato, ali ja sam uvjeren da mi imamo snagu da odemo do kraja. Čestitam i reprezentaciji Srbije, treće uzastopno finale Igara, svaka im čast", dodao je.

Na kraju je zaključio da se ove dvije selekcije i previše dobro poznaju.

"Na momente sam gledao polufinale između Srbije i SAD, nisam mogao da spavam, otišao bih s vremena na vrijeme u dnevni boravak gdje su Jure Marelja i Pero Kuterovac gledali. Ali nema tu tajni, oni znaju sve o nama i mi sve o njima", poručio je Tucak.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana