Razočaranje na Olimpijadi: Lejdi Gaga nije pjevala pred publikom

GS
Razočaranje na Olimpijadi: Lejdi Gaga nije pjevala pred publikom

PARIZ - Američka pjevačica Lejdi Gaga svojim sjajnim nastupom na otvaranju 33. ljetnih Olimpijskih igara u Parizu sve je ostavila bez teksta, ali je uslijedilo i svoje vrsno razočarenje za brojnu publiku s obzirom na to da je njen nastup unaprijed bio snimljen i da nije pjevala uživo pred njom.

Kako prenosi AP, kao i brojni francuski mediji, zbog neizvjesnih vremenskih uslova, emitovan je prethodno snimljeni performans na stepenicama uz obalu Sene.

Pjevačica koja je osvojila Gremi i Oskar započela je svoj nastup na stepenicama uz rijeku Senu, pjevajući “Mon Truc en Plumes” u čast francuskom baletanu, glumcu i pjevaču Zizi Žanmereu, prije nego što je prešla svirati za klavirom.

Pratila ju je osam plesača sa odličnom koreografijom koji su nosili lepeze od ružičastog perja, obučeni svi u Dior crne kostime sa dodacima po mjeri. Lejdi Gaga se pojavila takođe u crnom bodiju, štramplama i crnim štiklama.

Nakon spektakularnog nastupa oglasila se na društvenim mrežama.

- Iako nisam francuska umjetnica, oduvijek sam osjećala veoma posebnu vezu sa Francuzima i pjevanjem francuske muzike – nisam željela ništa drugo nego da napravim nastup koji će zagrijati srce Francuske, slaviti francusku umjetnost i muziku, i na ovako značajnoj prilici sve podsjetiti na jedan od najmagijčnijih gradova na svijetu – Pariz, napisala je Gaga na “X”-u.

I feel so completely grateful to have been asked to open the Paris @Olympics 2024 this year. I am also humbled to be asked by the Olympics organizing committee to sing such a special French song—a song to honor the French people and their tremendous history of art, music, and… pic.twitter.com/FMNyiosHUR

— Lady Gaga (@ladygaga) July 26, 2024


 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana