Plivačice čekale start trke, a onda je na bazen ušetao muškarac u šarenim gaćicama (VIDEO)

GS
Plivačice čekale start trke, a onda je na bazen ušetao muškarac u šarenim gaćicama (VIDEO)

Nesvakidašnja scena se dogodila juče tokom jutarnjih plivačkih kvalifikacija za žene u disciplini 100 metara prsno na Olimpijskim igrama u Parizu.

Naime, u jednom trenutku se na bazenu pojavio muškarac u šarenim kupaćim gaćicama. Djevojke su već bile postavljene na startnim blokovima uoči trke kvalifikacija kada su zamoljene da se maknu, a u kadar je ušao neočekivani gost.

Dok su s tribina glasno zviždali, muškarac se smješkao krećući se prema bazenu. Stao je na rub bazena i skočio u vodu. Izvana se činilo da je riječ o navijačkoj šali ili upadu, ali novom "učesniku Igara" niko od redara nije prišao. I to s razlogom. On je imao jasan zadatak, a to je da uhvati plivačku kapu koja je u prethodnoj trci pala plivačici s glave i iznese je iz bazena.

Prema pravilima, u bazenu ne smije biti nijedan strani predmet uoči početka trke. Bez poteškoća je obavio svoj zadatak, pobjedonosno podignuo ruku u kojoj je držao kapu američke plivačice Eme Veber i izazvao opšte oduševljenje publike. Sudeći po njegovim specifičnim kupaćim gaćicama, bio je spreman i samo je čekao ovaj trenutak da zablista, prenosi Indeh.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana