Ovo je istina o "nestalom" sportisti sa Olimpijskih igara

GS
Foto: Mondadori Portfolio

PARIZ- Mediji su velikom brzinom prenijeli vijest o nestanku mađarskog olimpijca, Milaka Kristofa na samo nekoliko dana pred početak Olimpijskih igara u Parizu.

On nije otputovao zajedno sa ostatkom delegacije Mađarske u Francusku u četvrtak kako je bilo planirano, pa je podignuta očigledno nepotrebna uzbuna.

Kako navodi mađarski "Nemzeti Sport", Milak Kristof je samo odabrao drugi dan za svoj polazak u Pariz.

Najpoznatiji mađarski sportski portal takođe navodi da su tamošnji mediji već navikli da Milak ništa ne komentariše i da je već nestajao iz javnosti i da će se to dešavati i u budućnosti.

Nosilac zlatne medalje na Olimpijskim igrama, svjetski i evropski šampion ne priča ni sa kim osim sa svojim najbližim okruženjem, pa čak ni sa trenerom, članovima plivačke delegacije.

U jednom momentu, Milak je samo nestao i ništa se nije znalo oko toga gdje se tačno nalazi, a nešto kasnije viđen je na jednom od bazena, gdje nije bio previše komunikativan.

Tako "Nemzeti Sport" potvrđuje da ništa nije izgubljeno kada je Milak Kristof u pitanju i da će se on sigurno naći na Olimpijskim igrama u Parizu, prenosi Telegraf.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana