Ovo će izazvati buru u Švajcarskoj: Legendarni rival priznao Đokoviću da je GOAT

GS
Foto: Tanjug/ AP

PARIZ- Švajcarski teniser Sten Vavrinka jedan je od onih koji su javno čestitali Novaku Đokoviću osvajanje zlatne medalje na Olimpijksim igrama!

Vavrinka se javio nedugo nakon Đokovićevog trijumfa protiv Karlosa Alkaraza i u komentaru na Noletov post ostavio je komentar koji će izazvati buru u Švajcarskoj.

Naime, Vavrinka je ostavio Noletu tri emotikona, a jednim je poručio da je Srbin GOAT - što se Švajcarcima vgerovatno neće svidgeti zbog Rodžera Federera.

Međutim, i Vavriniki je jasno, kao i svima, da je Đoković daleko ispred Federera po dostignućima. Bolji je u međusobnim duelima, ima više Grend slem titula, osvojio je sve što je moglo da se osvoji, dok Novak, za razliku od Rodžera, sada ima i taj zlatni slem.

Inače, govorio je Sten u februaru ove godine o velikoj trojci tenisa, piše Telegraf.

- Ja sam veoma ponosan na sve što sam ostvario. Srećan sam što sam imao priliku da igram protiv trojice najboljih u istoriji. Đoković, Nadal i Federer su najbolji teniseri koje sam ikada vidio. Bilo je vrlo izazovno boriti se protiv njih, a u isto vrijeme i velika satisfakcija. Đoković je ispred svih u svim statističkim kategorijama- rekao je Vavrinka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana