Milutinov i Petrušev imali posebnu motivaciju protiv Južnog Sudana, evo i zašto

GS
Foto: Starsport

PARIZ- Nikola Milutinov i Filip Petrušev su imali posebnu motivaciju za meč protiv Južnog Sudana.

Košarkaška reprezentacija Srbije je u četvrtfinalu Olimpijskih igara pošto je u poslednjoj utakmici grupne faze savladala selekciju Južnog Sudana rezultatom 96:85.

Samim tim, Filip Petrušev i Nikola Milutinov su ispunili obećanja koja su dali grčkim reprezentativcima i  saigračima iz Olimpijakosa.

"Videli smo se veče pre utakmice. Videli smo se i rekao sam mu da ne brine jer ćemo mi obaviti posao. I mi smo to uradili", rekao je Nikola Milutinov.

Takođe, otkrio je da su imali i posebnu motivaciju.

"Moram da kažem još jednu stvar. Imali smo još jednu dodatnu motivaciju na terenu jer nam je trener Andreas obećao po jedan dodatni dan za svaki poen u konačnoj konačnoj razlici", dodao je Milutinov.

Podsjetimo, Grčka u grupi ima skor od dva poraza i jedne pobjedu, protiv Australije. Međutim, u tom duelu nisu zabilježili dovoljnu koš razliku, te zbog trijumfa Srbije nad Južnim Sudanom od više od tri razlike dalje prolaze kao treći u grupi.

Srbija će u četvrtfinalu igrati protiv Australije, piše B92.

Ukoliko Srbija pobijedi Australiju, slijedi duel sa Sjedinjenim Američkim Državama u polufinalu koji igraju protiv Brazila i bila bi najveća senzacija ikada viđena ukoliko ne bi pobijedili.

Sve su prilike da ćemo revanš iz grupne faze iz Lila ponovo gledati u Parizu u polufinalu Olimpijskih igara, naravno, pod uslovom da Srbija pobijedi Australiju, a Amerika Brazil.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana