Kako je Vučić pozdravio olimpijski tim Srbije (VIDEO)

GS
Kako je Vučić pozdravio olimpijski tim Srbije (VIDEO)

PARIZ - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić pozdravio je olimpijski tim Srbije koji je prodefilovao na svečanoj ceremoniji otvaranja Ljetnjih olimpijskih igara u Parizu.

- Izuzetan je osjećaj vidjeti naše sportiste i srpsku zastavu kako se ponosno vijori na otvaranju najprestižnijeg sportskog događaja - Olimpijske igre u Parizu 2024. Ovo je trenutak kada se naša zemlja, kroz sport, predstavlja svijetu u najboljem svjetlu i ispisuje još jedno poglavlje u našoj velikoj sportskoj istoriji, napisao je Vučić na Instagram nalogu buducnostsrbijeav.

Vučić je dodao da su naši sportisti, dok prolaze Parizom, i inspiracija za mlade širom Srbije da vjeruju u svoje snove, ali i podsjetnik da smo mi, kao narod, sposobni da uz trud i rad dostignemo najviše ciljeve.

- Zato, pokažite svijetu šta znači biti sportista iz Srbije - ne samo kroz svoje rezultate, već i kroz svoj karakter i sportsko ponašanje. Cijela Srbija je uz vas, ponosna na sve što ste do sada postigli i vjerujući u vaše nove uspjehe! Živjela Srbija! dodao je Vučić.

Na svečanoj ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara u Parizu rijekom Senom prodefilovao je i srpski tim predvođen nosiocima zastava, odbojkašicom Majom Ognjenović i vaterpolistom Dušanom Mandićem.

Tim Srbije prodefilovao je brodom na Seni kao 165. po redu na ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara.


 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana