Evo kako je selektor SAD odao počast Milojeviću, te šta je rekao o Jokiću (FOTO)

GS
Evo kako je selektor SAD odao počast Milojeviću, te šta je rekao o Jokiću (FOTO)

Selektor Sjedinjenih Država Stiv Ker razgovarao je sa novinarima nakon pobjede nad Srbijom.

Košarkaši Srbije ubjedljivo su poraženi od SAD na startu Olimpijskih igara rezultatom 110:84.

Stiv Ker, selektor američkog tima, došao je pred novinare noseći majicu sa natpisom "Brate" u čast pokojnom Dejanu Milojeviću koji mu je bio asistent u Golden Stejt Voriorsima.

- Srbija je bila sjajna u prvoj četvrtini, a onda se pojavio Kevin i preokrenuo. Na tome smo gradili celu utakmicu. Dobro je što imamo sposobnost da lopta bude kod Adebaja, ili Dejvisa, ili Lebrona, tih velikih momaka, znači nam za ovakve utakmice, kaže Ker.

Džejson Teitum je bio vidno ljut nakon što nije igrao protiv Srbije.

Izgledalo je ludo kada sam pogledao i odlučio se za postave, Teitum je jedan od najboljih igrača na svetu i pričao sam s njim, postupio je kao profesionalac. Ključ svega je pobediti šest utakmica, Džejson je profesionalac i šampion, videće se to u nastavku turnira.
Kevin Durent je prvi promašaj imao tek u četvrtoj deonici.

Kevin je bio sjajan večeras, briljantan. Lebron je uticao na mnogo stvari, ne samo igrom, već snagom, emocijama… Taj čovek ima 38 godina.

O Jokiću, rekao je:

- Imamo tri igrača koji mogu da čuvaju Jokića, rotirao sam ih celo vrijeme i samo sam mogao da prekrstim prste. Jokić je izvanredan košarkaš, prenosi B92.

 

Steve Kerr wore a “Brate” jersey to honor Dejan Milojevic after Team USA's win against Serbia. pic.twitter.com/rE1MBtxvRY

— Donatas Urbonas (@Urbodo) July 28, 2024

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana