Dodik : Srpski reprezentativci unijeli strah među američke košarkaše

SRNA
Dodik : Srpski reprezentativci unijeli strah među američke košarkaše

BANjALUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik istakao je da je košarkaška reprezentacija Srbije pokazala da ima karakter i da je unijela strah među američke reprezentativce, ali i ukazao da prosto nije bilo moguće pobijediti košarkaše SAD i sudije, koje su sramno sudile.

Dodik je na svom profilu na društvenoj mreži "Iks" napisao da su košarkaši Srbije predvođeni trenerom Svetislavom Pešićem pravi junaci našeg vremena.

7"Pokazali su da imaju karakter, znanje i umijeće da su mogli ostvariti pobjedu nad reprezentacijom SAD. I sam Pešić je rekao da su reprezentativci SAD najbolji tim ikada.

Ali naša reprezentacija je pokazala da ima karakter i da je unijela strah među američke reprezentativce", naveo je Dodik.

Dodik je čestitao srpskim reprezentativcima Nikoli Jokiću i Bogadnu Bogdanoviću, svim košarkašima i treneru Pešiću na neprevaziđenom vođstvu.

"Momci, hvala za sve!", poručio je Dodik. "Orlovi" su sinoć u polufinalu Olimpijskih igara u Parizu nadigrali Amerikance u tri dionice, dobili su 30 minuta igre, ali je nažalost posljednjih deset presudilo, te su izgubili sa rezultatom 95:91.

Meč za treće mjesto igraće se sutra u 11.00 časova, a finale istog dana u 21.30.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana