Đoković i Alkaraz odradili posljednji trening pred finale OI (VIDEO)

GS
Foto: Tanjug/ AP

PARIZ- Novak Đoković i Karlos Alkaraz, finalisti Olimpijskih igara, trenirali su nekoliko sati pred međusobni duel za zlatnu medalju koji počinje u 14 časova!

I dok je Nole trenirao na terenu "Filip Šatrije", gdje ćemo vrlo brzo i gledati finale, Alkaraz je svoju pripremu odradio na jednom od pomoćnih terena.

Novak je razmjenjivao udarce sa svojim sparing partnerom, Alkarazu je u pomoć stigao trener David Ferer koji je odlučio da napustio odmor sa porodicom i udijeli mu važne savjete, prenosi Telegraf.

Jour de finale à Roland-Garros

Novak Djokovic est à l’entraînement avec un sparring-partner ce matin. Arrivera-t-il à faire douter Carlos Alcaraz pour remporter l’or olympique ?

À suivre sur https://t.co/wXT1LJaXar#Djokovic #Alcaraz #Paris2024 #Jeuxolympiques #Novak pic.twitter.com/sQs7DAwaz4

— TennisActu (@TennisActu) August 4, 2024

Novak i Alkaraz će u nedjelju popodne odigrati svoj sedmi međusobni duel, trenutno je 3:3 - uz napomenu da je Španac slavio nedavno u finalu Vimbldona. Međutim, sada se očekuje nešto drugačiji meč.

Ferrero (who took some time off to be with his family) is back with Alcaraz today, helping him before his gold medal match vs Djokovic pic.twitter.com/WBgqCTSl9W

— Olly (@Olly_Tennis_) August 4, 2024

- Igram protiv najboljeg igrača na svijetu u ovom momentu, pobijedio me je na Vimbldonu, osvojio je Rolan Garos. On je definitivno favorit, ali ovo su Olimpijske igre, može da ode na svačiju stranu. Nismo se sastali odavno na šljaci, mislim da sam drugačiji igrač nego na Vimbldonu. On je pobjednik, imam samopouzdanja - poručio je Đoković u petak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana