Američki novinar otkrio kako je Jokić pokraden

GS
Američki novinar otkrio kako je Jokić pokraden

PARIZ - Nikola Jokić je još jednom očarao svet sjajnim partijama u dresu reprezentacije Srbije na Olimpijskim igrama, ali je nepravedno ostao bez zvanja MVP.

Nikola Jokić je odigrao još jedan odličan turnir, briljirao je na Olimpijskim igrama u dresu reprezentacije Srbije, ali nije uspio da osvoji zvanje najkorisnijeg igrača turnira. MVP zvanje je, ipak, otišlo u ruke Lebrona Džejmsa.

Jokić je bio najbolji u svim statističkim kategorijama - poenterski, skakački i u asistencijama - dok je isto tako imao i najveći uticaj na igru svog tima. Ali i pored toga što zvanje MVP-ja nije zvanično završilo u rukama Somborca, cijeli svet je vidio da je najbolji igrač na planeti.

Poznati američki novinar Brajan Vindhorst ispričao je u jednom podkastu da je i sam bio iznenađen kako je FIBA organizovala cijeli proces.

- Rečeno mi je da glasaju mediji. Negdje tamo bio je QR kod na zidu u medija centru i glasanje za MVP-a otvorili su dva dana ranije, dakle za vrijeme polufinalnih mečeva. Prvo sam se zapitao, zašto bi to uradili tad? - ispričao je začuđeni Vindhorst, jedan od najpoštovanijih američkih novinara koji prate NBA ligu, prenosi Blic.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana