Zvezdi i zvanično pobjeda i titula

Tanjug, GS
Zvezdi i zvanično pobjeda i titula

BEOGRAD - Direktor Košarkaške lige Srbije Aleksandar Grujin zvanično je registrovao sinoćnji prekinuti meč finalne serije plej-ofa između Partizana i Crvene zvezde službenim rezultatom 20:0 u korist crveno-bijelih.

Na taj način košarkaši Crvene zvezde su trijumfom 2-0 u finalu osvojili devetu uzastopnu, a ukupno 24. titulu.

Do prekida je došlo nakon brojnih uvreda sa tribina, a zatim i gađanja košarkaša Zvezde tvrdim predmetima.

Košarkaši Zvezde napustili su teren zbog uvreda koje su upućene sa tribina Milošu Teodosiću, Nemanji Nedoviću, Nebojši Čoviću i njihovim porodicama.

Prilikom napuštanja Partizan je vodio 57:45, do kraja treće četvrtine je ostalo sedam minuta i 54 sekunde.

Crvena zvezda saopštila je da će ceremonija dodjele pehara šampionu Srbije i medalja, biti organizovana u četvrtak u 19 časova u hali „Aleksandar Nikolić“.

-Naš klub je u 14 časova dobio i zvaničnu odluku Košarkaške Lige Srbije da je druga utakmica finala koja nije završena u srijedu uveče u Beogradskoj Areni, registrovana prema propozicijama takmičenja službenim rezultatom 0:20 za KK Crvena zvezda, koji je time i deveti put uzastopno postao šampion naše zemlje i zaokružio izvanrednu sezonu trećim peharom! Svi zainteresovani Zvezdaši mogu prisustvovati ovoj ceremoniji u četvrtak uveče od 19 časova, a ulaz u halu biće omogućen na tribinama C i D – saopštio je Klub.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana