Završni turnir Kupa BiH: Igokea brani trofej

M. Z.
Završni turnir Kupa BiH: Igokea brani trofej

LAKTAŠI - Košarkaši Igokee braniće trofej Kupa BiH na završnom turniru koji će večeras i sutra biti odigran u Sarajevu. Aktuelni osvajač pehara u polufinalu od 20 časova odmjeriće snage sa Bosnom dok će prije njih od 17 sati igrati Leotar i Široki. Ekipi iz Aleksandrovca ovo je idealna prilika da vrati poljuljano samopouzdanje nakon dva vezana poraza u ABA ligi gdje je posebno bolan onaj od Partizana.

- Bosna je poslala dobru ponudu za organizaciju završnog turnira što znači da ima velike ambicije odnosno da želi uzeti trofej. Protiv nas imaju velika očekivanja što i treba da nam bude razlog više pa da odreagujemo sa većom koncentracijom i energijom. Definitivno nas čeka teška utakmica jer će dvorana biti puna i Kup je sasvim drugačije takmičenje tako da se što prije moramo prilagoditi tome - izjavio je član Igokee Kosta Kondić za “Glas Srpske”.

Ekipa iz Sarajeva drži prvo mjesto na tabeli Lige BiH sa učinkom 15-3, ispred Širokog koji je na 15-2.

- Ekipa je jako dobro selektovana i na nama je da zaustavimo njihova dva najbolja igrača Vojina Ilića i Donteja Karutersa. Moramo pokazati da smo ekipa koja igra viši rang takmičenja i kad uđemo sa pravom energijom ne bi trebalo da imamo većih problema. Ipak, moramo biti oprezni jer je Kup specifično takmičenje u kojem se dešava mnogo iznenađenja. Cilj je da odbranimo trofej i da se iskupimo za poraze od FMP-a i Partizana - naveo je Kondić.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana