Zašto je Jokić izostao sa promotivnog NBA postera? (VIDEO)

GS
Zašto je Jokić izostao sa promotivnog NBA postera? (VIDEO)

Nova sezona NBA lige počinje u utorak, 22. oktobra, a ono što je posebno privuklo pažnju jeste vizual najjače košarkaške lige na svijetu.

Na promotivnom posteru, preko kog je NBA liga najavila početak nove sezone, našli su se Luka Dončić, Stef Kari, Lebron Džejms, Kevin Durent, Džejson Tejtum, Džejlen Branson i Džoel Embid, ali na njemu nije bilo mjesta za Nikolu Jokića.

Aktuelni MVP najjače lige na svijetu za ovu sezonu je izostavljen, iako je u prethodne tri od četiri posljednje sezone bio proglašen za najkorisnijeg igrača NBA lige.

Potez NBA-a naišao je na osudu navijača širom svijeta, koji već nekoliko dana ne mogu da prihvate da je iz nekog razloga Jokić ostao van „zvjezdane družine“ sa postera.

Jokić je ovog ljeta vodio reprezentaciju Srbije do bronzane medalje na Olimpijskim igrama u Parizu, a našao se i u idealnoj postavi olimpijskog turnira.

Denver i Jokića će u prvom meču nove sezone ugostiti Oklahoma Siti Tander 25. oktobra, a regularni dio sezone biće završen 13. aprila.

Dva dana kasnije počeće mečevi plej-ina i završiće se 18, dok plej-of startuje 19. aprila.

No, ako je suditi po snimcima, koji su posljednjih dana preplavili društvene mreže, srpski košarkaš se nije uzrujao zbog ovakvog poteza NBA. 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana