Vlasnik Finiksa protiv kažnjavanja Jokića: Suspenzija bi bila velika greška

GS
Foto: AP

Tokom prvog poluvremena utakmice između Finiksa i Denvera desio se manji incident. O tome bruje svi svjetski mediji, a sada se oglasio jedan od učesnika.

Nikola Jokić je istrgao loptu iz ruku vlasniku Sansa Metu Išbiji i time zaradio tehničku grešku. Jokić je pokušao da odigra brz napad, ali Išbija ga je u tome spriječio, te ga je zbog toga Jokić odgurnuo.

Jokić je poslije utakmice rekao da je „Navijač prvi stavio ruku na njega“, a kada je na pitanje da li je znao o kome se radi potvrdno odgovorio, pojasnio je svoj stav:

- Ali on je navijač, zar ne? Sjedi na terenu, znači da je navijač. Ne može utjecati na igru, trebalo bi da bude izbačen ukoliko utiče na igru – kazao je Jokić.  

I dok se špekuliše o tome kakvu bi kaznu eventualno mogao dobiti strbijanski centar i da li će eventualno biti kažnjen vlasnik Finiksa, upravo se on oglasio na društvenim mrežama.

- Sjajna pobjeda za Sanse prošle noći u seriji koja je do sada fantastična. To bi trebalo biti jedina priča. Suspenzija ili kazna za bilo koga zbog incidenta koji se dogodio ne bi bila ispravna. Izuzetno poštujem Jokića i ne želim vidjeti ništa slično. Uzbuđeni smo zbog pete utakmice. Idemo Sansi - poručio je Išbia, prenosi Avaz

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana