Uz M:tel doživite potpunu magiju NBA lige

G.S.
Uz M:tel doživite potpunu magiju NBA lige

BANjALUKA – Košarkaška NBA liga ulazi u završnicu, timovi se bore za mjesto koje vode u plej-of. Rastu tenzije na parketu ali i interesovanje gledalaca za najkvalitetnije košarkaško takmičenje.

Kompanija "m:tel" sad nudi nove sjajne mogućnosti preko kojih možete da uživate u završnici NBA lige i da na još bolji način pratite najbolje igrače svijeta.

Pored mečeva NBA lige na Arena Sport i kanala na "m:tel" IPTV kanalima, NBA utakmice po izboru možete da pratiti i online uz aplikacije: NBA League Pass ili NBA Team Pass.

Kao korisnik "m:tel" pretplate ili integrisanih usluga, ove aplikacije možete kupiti putem moj.mtel.ba portala, u sekciji Aplikacije.

NBA League Pass omogućiće vam da gledate uživo sve NBA utakmice u periodu od 30 dana od datuma aktivacije po cijeni od 13 KM, a NBA Team Pass da gledate svoj odabrani tim uživo na svim NBA utakmicama u periodu od 30 dana od dana aktivacije po cijeni od 11 KM.

Uz svaku aktivaciju NBA League Pass dodatka i opcije NBA Team Pass, korisnici mobilnih usluga m:tel-a na korišćenje besplatno dobijaju 100 GB interneta za gledanje NBA sadržaja.

Košarkaške virtuoze, najbolje igrače koji košarku pretvaraju u magiju, potražite na NBA kanalu na poziciji 106 u osnovnom "m:tel" TV paketu, gdje ćete biti u prilici da pratite brojne direktne TV prenose, posebne emisije i ekskluzivne goste. Vaše je da aktivirate aplikaciju i uživate u završnici sezone.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana