Sve spremno za košarkaški spektakl na otvorenom

M.Z.
Sve spremno za košarkaški spektakl na otvorenom

BANjALUKA - Specijalna košarkaška podloga montirana je na mjestu teniskog terena u Nacionalnom teniskom centru Republike Srpske i na njoj će večeras od 20 časova biti odigran prvi meč na turniru povodom 50. rođendana Igokee.

Na mjestu gdje su sredinom aprila snage odmjeravali jedni od najboljih svjetskih tenisera sada će se sastati košarkaši Igokee i slavnog CSKA.

Moskovljani su već tri dana u Banjaluci i ovo će im biti velika proba pred početak sezone baš kao i domaćem timu kojeg očekuje nastup u Ligi šampiona i ABA ligi.

Za ovu priliku kapacitet tribina je povećan montažom dodatnih stolica i moći će da primi skoro šest hiljada gledalaca. Vremenske prilike idu na ruku organizatoru večeras bi trebalo da bude viđen spektakl jer u Republici Srpskoj gostuju ekipa koja je devet puta osvajala Evoligu odnosno Kup šampiona kako se nekada zvao.

Pored Igokee i CSKA u grupi A još se nalazi Galatasaraj dok su u grupi B Partizan, Turk Telekom i Hapoel Jerusalim.

Zanimljivost je da sve ekipe vode treneri sa ovih prostora, Emil Rajković (CSKA), Nenad Čanak (Turk Telekom), Zvezdan Mitrović (Galatasaraj), Željko Obradović (Partizan), Aleksandar Džikić (Hapoel) i Vladimir Jovanović (Igokea).

Raspored utakmica na rođendanskom turniru 'Igoeka m:tel'

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana