Srđan Kočić iduće godine u Slaviji: Željan sam košarke

D. D.
Srđan Kočić iduće godine u Slaviji: Željan sam košarke

ISTOČNO SARAJEVO - Košarkaš Srđan Kočić se vraća na parket i naredne sezone igraće opet u dresu Slavije.

Bivši omladinski reprezentativac BiH, osvajač ABA lige sa ekipom Budućnosti oporavio se od teške povrede koju je prije gotovo dvije godine zaradio upravo u dresu Slavije na meču protiv Borca u 4. kolu prvenstva BiH, potpuno se zaliječio.

- Povreda je prošlost. Osjećam se dobro, počeo sam da radim sa momcima i nemam nikakav bol. Naravno da sam željan košarke. Bilo je teško u proteklom periodu, ali sam želio da budem potpuno spreman za iskušenja. Srećan sam zbog povratka i što  opet treniram, a uradiću sve da pomognem Slaviji da ostvari svoje ambicije - istakao je Kočić.

Ovaj košarkaš će drugi put da obuče dres ekipe iz Istočnog Sarajeva

- Vraćam se u dobro poznatu sredinu pa mi je sve lakše. Znam šta me očekuje u Slaviji, od dvorane, ljudi sa kojima sarađujem. Tu je nekoliko momaka sa kojima sam igrao prije dvije godine. Takođe tu je i trener Srđan Stanić s kojim sam imao dobru saradnju u prvom mandatu i odgovara mi njegov stil igre. Isti je sistem i mislim da će mi sve to pomoći - dodao je Srđan.

Slavija je počela sa pripremama, a klub je značajno podmladio ekipu za narednu sezonu.

- Imam baš mladu ekipu, možda i najmlađu u ligi. Sa 24 godine mislim da sam drugi najstariji igrač nakon kapitena Darka Damjanovića. Upravo ta mladost trebalo bi da bude naš adut, jer trener voli brzu igru sa puno kontakta. Vjerujem da nijednom protivniku neće biti lako protiv nas. Smatram da će liga naredne sezone biti veoma izjednačena i da će biti veoma kvalitetna. Ekipe su se pojačale, ima dosta dobrih timova koji igraju i ABA 2, ali se ne plašimo - dodao je ovaj košarkaš.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana