Sjajna pobjeda Partizana nad Asvelom!

GS
Foto: Sportal

Nova sjajna pobjeda Partizana! Izabranici Željka Obradovića upisali su dominantan trijumf nad ekipom Asvela u okviru 18. Kola najelitnijeg takmičenja na Starom kontinentu, pošto su pred domaćim navijačima slavili rezultatom 90:77.

Košarkaši Partizana su u utorak uveče dočekali poslednjeplasiranu ekipu Evrolige i svima je bilo jasno da će „parni valjak“ u meč ući uz epitet favorita, a tu ulogu je bez mnogo muke i opravdao.

Beogradska Arena očekivala je pravi spektakl, a upravo je to i gledala. U prestonicu Srbije su se vratili, kako bi odmjerili snage sa bivšim klubom, Boris Dalo i Žofri Lovernj koji su pozdravljeni gromoglasnim aplauzom, a potom su im uručene i nagrade.

Sjajno su izabranici Željka Obradovića ušli u meč. Bili su poprilično agresivni u odbrani, dok su u ofanzivi pokazivali sjajne šuterske vještine, te su lako došli do dvocifrenog vođstva na krilima sjajne atmosfere. Niti u jednom momentu se nije dovodilo pitanje pobjednika u pitanje, pa su tako crno-beli došli do devete pobjede u elitnom takmičenju, prenosi Sportal.

Partizan je sada na skoru od deset pobjeda i osam poraza, dok je ekipa Asvela i dalje posljednja na tabeli sa svega dve pobjede i 16 neuspjeha.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana