Simanić: Osjećam se pomalo zaboravljeno

D.D.
Simanić: Osjećam se pomalo zaboravljeno

BANjALUKA - Krilni centar Boriša Simanić bio je član košarkaške reprezentacije Srbije koja je u Manili na ljeto 2023. godine osvojila srebrnu medalju na Svjetskom prvenstvu.

Nažalost, tokom nastupa za srpski nacionalni tim, 26-godišnji košarkaš doživio je povredu zbog koje dosad nije odigrao nijedan minut profesionalne košarke.Simanić je zbog udarca koji mu je zadao Nuni Omot, reprezentativac Južnog Sudana, ostao bez bubrega, a još nema profesionalni angažman za novu sezonu.

U vezi sa Borišinim nastavkom karijere, govorio je njegov stric Mladen Simanić. On je na svom profilu na društvenoj mreži "X" prenio riječi Boriše Simanića.

- Siguran sam da ću biti spreman za nastavak karijere, ali još ne znam gde jer je mnogo teško naći klub koji će angažovati igrača sa ovakvom povredom. Moja želja je da to bude negde u Srbiji zato što je tu doktor Gaga (dr Dragan Radovanović), u kojeg imam puno poverenje. Da bih to ostvario, potrebna mi je pomoć saveza i države da napravim adekvatan ugovor. Dosad sam imao neka obećanja, ali ostalo je samo na tome. Polako se osećam zaboravljenim - rekao je Simani u intervjuu za portal Republika.

Posljednji tim u Borišinoj karijeri bio je Saragosa, a prethodno je nastupao za Crvenu zvezdu, FMP i Megu. Inače Simanić je tokom ljeta trenirao sa reprezentacijom Srbije, tako da se očekuje njegov povratak na parket.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana