Sferopulos: Ova pobjeda je zasluga igrača

Tanjug
Sferopulos: Ova pobjeda je zasluga igrača

BEOGRAD- Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos izjavio je nakon utakmice sa ekipom Fenerbahčea, da je večerašnja pobjeda zasluga igrača.

Košarkaši Crvene zvezde pobijedili su večeras na domaćem terenu ekipu Fenerbahčea rezultatom 87:56 u utakmici osmog kola Evrolige.

-Ovo je zasluga igrača. Odigrali smo od prvog do posljednjeg sekunda na način na koji želimo da igramo i kojem težimo. Nadam se da ćemo nastaviti u istom ritmu koji smo imali protiv Fenerbahčea. Sve je funkcionisali sjajno. Odbrana je bila na željenom nivou, stekli smo samopouzdanje za igru u napadu, navijači su nam ulivali dodatnu energiju i vjerujem da smo ih zaista obradovali velikom pobjedom - istakao je Sferopulos.

On je dodao i da nema mjesta slavlju.

-Svi zajedno nastavljamo sa borbom, a čekaju nas velika iskušenja u nastavku sezone. Šabaz je slomio nos i slijedi mu pauza, neće morati na operaciju i to je koliko, toliko dobro. Jago je povrijedio koljeno, u ovom momentu ne znam kakva je tačna situacija. Nadam se da neće dugo pauzirati -  zaključio je Sferopulos.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana