Sferopulos: Ekipa neće pasti psihološki posle ovog poraza

Tanjug
Sferopulos: Ekipa neće pasti psihološki posle ovog poraza

BEOGRAD - Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos poslije poraza od Armanija (93:71) rekao je da ekipa neće pasti na psihološkom planu posle ovog neuspjeha.

-Odigrali smo odlično prvo poluvrijeme, zatim započeli drugo veoma dobro. Uslijedio je tajm-aut poslije kojeg je krenula serija rivala i to je uz nekoliko naših promašenih otvorenih šuteva i zicera promijenilo momentum utakmice. Pokušavali smo promjenama odbrane da se vratimo, ali je Armani napadački bio izuzetan - rekao je Sferopulos na konferenciji za medije.

Preuzimam potpunu odgovornost za ovaj poraz i pokušaću da pronađem rješenje da ekipa igra mnogo bolje u narednom periodu, dodao je grčki stručnjak.

-Imamo iskusnu ekipu koja sigurno neće pasti poslije ovog poraza – naglasio je.

Zvezdi su sinoć nedostajali povrijeđeni Branko Lazić i Adam Hanga.

-Nismo imali kompletan toster, ali ne želim nikakav alibi zbog toga. Kad je u pitanju Hanga on će se u nedjelju priključiti treninzima ekipe i očekujemo da se polako vraća u ritam i tim -dodao je Sferopulos.

Zahvalio je navijačima na velikoj podršci, u Areni je bilo 19.854 navijača.

-Hvala navijačima, mnogo nam znači njihova podrška, znamo da smo ih razočarali, ali nadamo se da će ostati uz nas i da ćemo zajedno prevazići ovaj težak period - zaključio je Sferopulos.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana