Raspored utakmica na rođendanskom turniru 'Igoeka m:tel': Sve pršti od sjajne košarke

G.S.
Raspored utakmica na rođendanskom turniru 'Igoeka m:tel': Sve pršti od sjajne košarke

Utakmice koje nas očekuju na Internacionalnom košarkaškom turniru povodom prvih 50 godina kluba 'Igoeka m:tel' donijeće najbolju košarku na teren u Banjaluku i Laktaše.

Od 6. do 9. septembra igraju se utakmice između 6 klubova, formiranih u dvije grupe – svaki tim igra sa svakim, dok će se 10. septembra odigrati utakmice za peto, treće i prvo mjesto.

Na parketu u Banjaluci i Laktašima zaigraće gorostasi evropske košarke - KK ‘Partizan Mozzartbet’, KK ‘CSKA’, KK ‘Turk Telekom’, KK ‘Galatasaray NEF’, KK ‘Hapoel Jerusalem’, a zaigraće i veterani domaćina sa veteranima prijateljskih klubova.

Svečano otvaranje turnira održaće se 6. septembra sa početkom u 20 časova kada će snage odmjeriti KK 'Igoeka m:tel' i KK ‘CSKA’ na centralnom terenu Nacionalnog teniskog centra.

Naredna dva dana očekuju nas utakmice u Laktašima – 7. septembra u 17 časova utakmica KK ‘Hapoel Jerusalem’ i KK ‘Turk Telekom’, a u 20 časova utakmica KK 'Igoeka m:tel' i ‘Galatasaray NEF', dok će  8. septembra igrati ‘Galatasaray NEF' i  KK ‘CSKA’ u 17 časova i KK ‘Partizan Mozzartbet' i KK ‘Hapoel Jerusalem’ u 20 časova.

Četvrti dan turnira, 9. septembra, očekuje nas susret veterana na terenu u Nacionalnom teniskom centru u 17 časova, a potom u 20 časova utakmica KK ‘Turk Telekom’ i KK ‘Partizan Mozzartbet’ u 18 časova i 30 minuta.

Finalni dan turnira, 10. septembar obilježiće utakmice za peto i treće mjesto u Sportskoj dvorani Laktaši, te utakmica za prvo mjesto, praćena svečanim zatvaranjem, u 20 časova na centralnom terenu Nacionalnog teniskog centra u Banjaluci.

Sve govori – Banjaluka i Laktaši će pet dana biti centar najbolje košarke, sjajnog druženja i sportskog duha. Uz vatrenu publiku, u krugu prijatelja, 'Igokea m:tel' će spektakularno proslaviti veliki jubilej.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana