"Problemi" Partizana nakon meča sa Igokeom

M. Z.
"Problemi" Partizana nakon meča sa Igokeom

LAKTAŠI - Nekoliko košarkaša Partizana pod pratnjom pripadnika obezbjeđenja napustilo je parket dvorane u Laktašima nakon utakmice sa Igokeom.

Prvi put se u Laktašima desilo tako nešto, odnosno da je obezbjeđenje moralo da sprovodi igrače gostujuće ekipe, a razlog za to­ nisu nikakve ružne scene ili neki drugi problemi. U pitanju su bila djeca koja su utrčala na parket i okupirala svoje ljubimce sa željom da im se oni potpišu na dres ili majicu, odnosno da se uslikaju s njima. Igrači su se trudili da im izađu u susret pa je većina dječaka i djevojčica, ali i onih malo starijih uspjela da dobije uspomenu na gostovanje beogradskog tima ove sezone. Zbog toga je nekoliko igrača dobrano kasnilo u svlačionicu na sastanak sa trenerom Željkom Obradovićem, ali najtrofejniji stručnjak Evrope ovaj put nije imao mnogo zamjerki na njih jer su lako nadigrali Igokeu sa 98:52.

- Hvala navijačima što su došli da nas podrže jer nam sada treba podrška. Pred nama je Kup Radivoja Koraća kojeg moramo da osvojimo i da se vratimo na nivo kao što smo igrali u decembru koji je bio naš najbolji mesec. Moramo da nastavimo sa ovakvom igrom. Ako osvojimo Kup, okrenućemo sezonu i vratićemo navijačima ono što treba. Nedostaje nam koncentracija i energija, što je trener rekao pre utakmice, i na tome radimo - rekao je član Partizana Tristan Vukčević.

Centar beogradskog tima Balša Koprivica imao je slično mišljenje.

- Ušli smo veoma smireno i koncentrisano u utakmicu, onako kako smo hteli. Imali smo dobar protok lopte i svi smo igrali sa dobrom energijom, što nas je dovelo do dobrog rezultata. Mnogo važna pobeda za nas, utoliko više što su nas pobedili prvi put. Sada nas čeka Kup Koraća. Očekujemo dobre mečeve i naše navijače da nas podržavaju kao i uvek - naveo je Koprivica.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana