Pripreme Jokića za Olimpijske igre na basketu u Somboru (VIDEO)

GS
Foto: Printskrin

Srpski as Nikola Jokić kvalitetno provodi vrijeme u Somboru.

Poslije boravka na hipodromu u rodnom gradu sa Bogdanom Bogdanovićem, pojavio je i video snimak na kojem se vidi centar Denvera kako igra "basket" tri-na-tri na betonskom terenu u rodnom gradu.

Prije nego što je Jokić, najzvučnije ime na širem spisku Svetislava Pešića za Olimpijske igre u Parizu, počeo da se priprema sa sugrađanima, imao je povod za slavlje u nedjelju.

Njegovo grlo Amsterdam JMH trijumfovalo je u četvrtoj kasačkoj trci na hipodromu KK Vojvođanin u Somboru, a trijumf je proslavio sa Bogdanovićem, kom je uručen pehar.

Olimpijski turnir u košarci igraće se u Lilu i Parizu. Selekcija Srbije u grupi je sa SAD, Južnim Sudanom i pobjednikom kvalifikacione grupe u Portoriku, gdje su favoriti Italijani i Litvanci.

Nikola Jokić još nije zvanično potvrdio učešće u reprezentativnim obavezama ovog ljeta. Prošle godine propustio je Mundobaket u Manili, a prije dvije godine je sa Srbijom na Evrobasketu stigao do osmine finala.

Prethodnu NBA sezonu Jokić je završio u drugoj rundi plej-ofa. Denver Nagetsi su ispali u sedmoj utakmici polufinala Zapadne konferencije u okršaju sa Minesota Timbervulvsima i nisu odbranili naslov prvaka, piše Sport Klub.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana