Prijedor Spartak nastavio saradnju sa još tri košarkaša

D.D.
Prijedor Spartak nastavio saradnju sa još tri košarkaša

PRI­JE­DOR - Šam­pi­on Re­pu­bli­ke Srp­ske ko­šar­ka­ški klub Pri­je­dor Spar­tak po­la­ko kom­ple­ti­ra eki­pu za na­stup u pr­ven­stvu BiH. Pr­vi za­da­tak struč­nog šta­ba bio je da sa­ču­va oko­sni­cu ti­ma i to se po­la­ko ostva­ru­je.

Pri­je­dor­ča­ni su pr­vo pro­du­ži­li sa­rad­nju sa ka­pi­te­nom La­za­rom Dra­ži­ćem, Ko­ljom Vu­či­ni­ćem i Ser­ge­jom To­do­ro­vi­ćem. Sa­da je do­go­vo­ren na­sta­vak sa još tri igra­ča.

- Pr­va že­lja je da sa­ču­va­mo oko­sni­cu ti­ma iz pro­šle se­zo­ne. Po­red tih mo­ma­ka do­go­vo­ri­li smo se o na­stav­ku sa­rad­nje i sa Sr­đa­nom Lon­ča­rom, Ne­ma­njom Stan­ko­vi­ćem i bli­zu smo do­go­vo­ra sa Bo­ja­nom Lu­li­ćem, či­me bi­smo taj pr­vi za­da­tak oču­va­nja ti­ma ostva­ri­li. Ta­ko­đe pre­go­va­ra­mo smo i sa ne­ko­li­ko po­ja­ča­nja. Ri­ječ je o pro­vje­re­nim do­ma­ćim ko­šar­ka­ši­ma ko­ji bi nam svo­jim is­ku­stvom tre­ba­lo da po­mog­nu u na­red­noj se­zo­ni, ka­da će pr­vi cilj Pri­je­dor Spar­ta­ka bi­ti op­sta­nak u elit­nom ran­gu - po­ru­čio je tre­ner Da­ni­lo Pa­la­lić.

Pri­pre­me Pri­je­dor Spar­ta­ka po­če­će kra­jem mje­se­ca.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana