Prijatelji nadigrali veterane Igokee FOTO/VIDEO

Milan Zubović
Prijatelji nadigrali veterane Igokee FOTO/VIDEO

BANjALUKA - Ekipa Prijatelji veterani pobijedila je ekipu Igokea veterani rezultatom 82:62, u revijalnoj utakmici odigranoj na turniru Igokee koja obilježava 50. rođendan.

U utakmici bez takmičarskog naboja, na momente su viđeni dobri potezi mada su obje ekipe više bile orjentisane na šuteve iz daljine, a nakon meča velike količine leda za hlađenje koljena donešene su u obje svlačionice.

Sastav Veterana Igokee predvodio je predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik koji je nekada igrao za ovaj klub kada se on još zvao Potkozarje.

On je susret završio sa četiri poena, a najbolji u njegovom timu bio je Milan Dozet sa 24 poena.

Predrag Vranješ i Mirko Dobrić ubacili su po osam, Čedomir Vitkovac šest, Siniša Kovačević četiri, Vuk Radivojević tri, a po dva Zoran Petković i Darko Čubrilović.

Miloš Komatina i Rade Grgić nisu se upisali među strijelce dok je ekipu sa kupe predvodio najuspješniji trener u istoriji kluba Dragan Bajić.

 S druge strane našli su se prekaljeni asovi koji bi prema opštoj ocjeni, da su desetak godina mlađi, lagano mogli da igraju zapaženu ulogu u Evroligi jer je među njima bilo mnogo bivših reprezentativaca kao i igrača iz NBA lige.

Kod pobjednika najbolji je bio Igor Rakočević sa 15 poena, pratio ga je Marko Šćekić sa 12, Vladimir Micov ubacio je 12, Novica Veličković deset, Pero Antić devet, Vladimir Micov šest, Mile Ilić i Žarko Čabarkapa po pet, a Ivan Radenović i Marko Simonović po dva.

U ulozi njihovog trenera našao se Marko Barać.

Dodik predvodi veterane Igokee FOTO/VIDEO

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana