Prijatelj Kobija Brajanta otkrio iznenađujuće detalje

GS
Prijatelj Kobija Brajanta otkrio iznenađujuće detalje

Prijatelj Kobija Brajant iz djetinjstva otkrio je iznenađujuće detalje.

Brajant je legenda košarke i mnogima važi za jednog od omiljenih igrača, a on je tokom karijere imao veliki broj rekorda i pet osvojenih šampionskih titula sa Los Anđeles Lejkersima.

Kobi je zajedno sa svojom kćerkom Đijanom i njenim drugaricama iz škole poginuo u helikopterskoj nesreći 26. januara 2020. godine.

Njegov nekadašnji prijatelj Kevin Sančez je tokom gostovanja na podkastu "Blood with the razor wire " otkrio da Kobi Brajant baš i nije bio dobar čovjek.

"Vidi, ne želim da mi neko daje poklone ili donira novac, ne želim to s***e. Tako sam rekao Kobiju. Samo sam želio da me odvede negdje u Los Anđelesu i upozna me sa ljudima koji bi mi pomogli da zaradim novac. Samo je trebalo da me ubaci i ja ću odraditi sve ostalo, neki posao, nebitno, benefit za mene lično. Ne želim ništa besplatno, želim da naporno radim za sebe", počeo je Kevin priču.

Kevin Sančez tvrdi da je broj koji mu je Kobi dao zapravo vodio ka asistentu koji nije mogao da mu pomogne i da više nije zvao taj broj.

Potom je istakao da je razgovarao i sa Kobijevim rođakom i da su istakli:

"Kobi je bio užasan čovjek. Nije htio nikome da pomogne, čak ni porodici", rekao je Kobijev neimenovani rođak prema priči Kevina Sančeza.

Ova izjava je privukla veliku pažnju i dalje se govori kako Kobija nije interesovala porodica i da se nije prema njima ophodio kako treba.

"Kada je izgradio svoje carstvo, nije pomogao sestrama i one su morale da rade normalne poslove kao ostali ljudi. Ipak, kako se neko odnosi prema svojoj porodici ne treba da te se tiče, jer su privatne stvari", poručio je Sančez, prenosi "b92".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana