Poznato ime novog trenera košarkaša Borca

Milan Zubović
Poznato ime novog trenera košarkaša Borca

BANjALUKA - Novi trener banjalučkog Borca iduće sezone biće dobro poznato košarkaško ime.

Predsjednik kluba Milan Đajić potvrdio je za "Glas Srpske" da će Marko Šćekić naslijediti Zorana Kašćelana na mjestu trenera seniorskog sastava.

Mladi stručnjak iz Crne Gore po završetku sezone napustio je klupu "crveno-plavih" gdje je sjedio dvije godine i preuzeo brigu o sarajevskoj Bosni dok će njegov dosadašnji asistent biti prvi trener.

Novi angažman Šćekiću ne predstavlja posebno iznenađenje već logičan splet razvoja događaja. Naime, on je ranije bio igrač Borca, zatim jedno vrijeme istovremeno igrač i trener, potom trener da bi onda postao dio stručnog štaba. 

- U klubu nema pauze za odmor i već radimo. Imamo planove i kurs kojeg smo zauzeli. Šćekić će biti novi trener ekipe koja se dokazala u tek završenoj sezoni. Naš sada već bivši trener Zoran Kašćelan odradio je dobar posao i sa njim smo imali jako uspješne sezone. Odličan je trener i vrhunska osoba, ali ga nismo mogli zadržati. Nismo mogli uticati na njegove profesionalne ambicije i želimo mu sreću u nastavku karijere - izajvio je Đajić za "Glas Srpske".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana