Pirova pobjeda Igokee

M. Z.
Pirova pobjeda Igokee

LAKTAŠI - Košarkaši Igokee neće igrati u plej-ofu ABA lige iako su pobijedili Studentski centar rezultatom 75:74, u 26. kolu regionalnog takmičenja.

Ekipa iz Aleksandrovca nije uspjela da nadigra Podgoričane sa više od sedam poena razlike što bi joj produžilo nadu da može do osmog mjesta na tabeli. Da bi osigurala pomenutu poziciju trebalo bi još da dobije Mornar u Baru iduće nedjelje, ali ta utakmica osim rezultatskog prestiža neće imati posebnog uticaja. Igokea je stigla do desete pobjede ove sezone u kojoj još ima 15 poraza, a Studentski centar ima 11 trijumfa i 16 poraza baš kao i Zadar. U slučaju da Igokea dobije Barane gledala bi se mini tabela ova tri kluba prema kojoj je kluba iz Republike Srpske u najlošijem položaju.

Na utakmici u Laktašima domaćin je prešao u vođstvo sredinom druge četvrtine što nije ispustio ni u napetoj završnici kada su gosti opasno zaprijetili. Najbolji kod pobjednika bio je Stefan Đorđević sa 22 poena i 11 skokova dok je Kosta Kondić ubacio 17 poena, a Nenad Nerandžić 12. Kod gostiju Danilo Tasić je postigao 17 poena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana