Partizan večeras domaćin Crvenoj zvezdi u ABA ligi

Tanjug
Partizan večeras domaćin Crvenoj zvezdi u ABA ligi

BEOGRAD - U utakmici 5. kola regionalne ABA lige, večeras će košarkaši Partizana od 20 sati u “Štark areni” dočekati vječitog rivala Crvenu zvezdu.

Partizan je prije četiri dana pred svojim navijačima pobijedio Crvenu zvezdu sa 88:86, u meču Evrolige, a trener “crno belih” Željko Obradović očekuje da će i današnja utakmica biti teška.

-Prilično neuobičajena situacija da odmah nakon evroligaškog derbija igramo protiv Crvene zvezde i u ABA ligi. Bila je veoma teška ta prva utakmica i očekujem da nas ista takva očekuje i danas. Izuzetnu važnost ima utakmica. Ono što je za nas najvažnije je da svi igrači koji su u spremni i zdravi, pruže svoj maksimum. Očekujemo ponovo izvanrednu atmosferu kakvu su napravili naši navijači u evroligaškoj utakmici - istakao je Obradović.

Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos izjavio je da će “crveno-bijeli” dati sve od sebe i da njegov tim mora da izvuče zaključke iz duela sa “crno-bijelima” u Evroligi.

-Svesni smo da nas očekuje potpuno drugačija utakmica od prethodne. Iz nje treba da izvučemo zaključke. Ovo je ABA liga koja nam je jako važna. Daćemo sve od sebe, jer nam je i ova utakmica jako važna - rekao je Sferopulos.

“Crveno-bijeli” poslije četiri kola u regionalnom takmičenju imaju sve četiri pobjede, dok je Partizan zabilježio tri trijumfa i jedan poraz.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana