Partizan stvara moćan tim!

GS
Foto: Starsport

Nakon što je Partizan danas servirao dolazak Ifea Lundberga, samo nekoliko sati kasnije crno-bijeli su uspjeli da obezbijede još jedan veliki potpis, pošto bivši francuski NBA košarkaš, Frenk Nilikina dolaze u Beograd!

On je prema nezvaničnim informacijama potpisao ugovor na dvije godine.

Sam dogovor potvrdio je i košarkaš na svojoj Instagram stranici, pošto je objavio stori sa crno-bijelim krugovima, a vrlo brzo je postalo jasno da se to odnosi baš na Partizan.

Nilikina je kroz karijeru nastupao za francuski Strazbur odakle je otišao u NBA ligu, pošto je 2017. godine izabran kao osmi pik na Draftu.

U Niksima je proveo četiri godine, potom je dvije sezone bio u Dalasu, a jednu godinu u Šarlotu gdje je imao problema sa povredom, pa je dosta dugo bio van ritma.

Rođen je 28. jula 1998. godine, a može da pokriva pozicije jedan i dva, rođen je u Iselu u Belgiji, a sa Francuskom je osvojio srebrnu medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju, bronzu u Kini na Svjetskom prvenstvu i dva zlata sa mladim selekcijama 2016. u Turskoj i 2014. u Letoniji.

Riječ je o atletski jako dobro potkovanom košarkašu, koji će zasigurno vrlo dobro doći ekipi Željka Obradovića. Očekuje se da i sam klub vrlo brzo izađe sa svim detaljima, piše Telegraf.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana