Partizan se oprostio od još trojice košarkaša

GS
Foto: Arhiva

Poslije isteka ugovora sa Kaminskim, Doužerom i Ponitkom, košarkaški klub Partizan i zvanično se oprostio od košarkaša koji neće produžiti ugovor.

Kako stvari stoje, crno-bijeli su odlučili da potpuno renoviraju tim za predstojeću sezonu. Tako, doskorašnji kapiten Kevin Panter napustio je klub i prešao u redove Barselone, baš kao i Zek Ledej koji je potpisao ugovor sa milanskom Olimpijom.

Poslije njihovih odlazaka, Alen Smailagić je otišao u Žalgiris, a ono što je od ranije bilo poznato, sada je dobilo i zvaničnu potvrdu, a to je da trener Željko Obradović ne računa na još trojicu stranaca.

Klub se oglasio na društvenim mrežama:

- Nakon isteka ugovora za sezonu 2023-24, trio Ponitka, Kaminski, Doužer napušta crno-bijele. Momci, Partizan vam želi puno sreće i uspjeha u nastavku karijere - stoji u objavi kluba.

Da podsjetimo, u klub su do sada stigli Vanja Marinković, Ife Lundberg i Frenk Nilikina, a pominju se i dolasci Tajrika Džonsa, Isaka Bonge, Sterlinga Brauna, Marija Nakića, Arijana Lakića, koje je, nezvanično, klub već "potpisao".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana