Partizan se oglasio zbog Nanelija: Primio je sav novac

GS
Foto: Agencije

KK Partizan se oglasio povodom bivšeg igrača Džejmsa Nanelija.

Crno-bijeli su prekinuli saradnju sa Džejmsom Nanelijem i nakon toga je nastalo mnogo bure u javnosti.

Saopštenje Partizana prenosimo u cjelosti i bez redakcijskih izmjena.

"Poslije oglašavanja na društvenoj mreži Iks od strane bivšeg igrača KK Partizan, Džejmsa Nanelija, Klub želi da ovim putem istakne relevantne činjenice u vezi sa slučajem koji niko nije želio.

Nakon završetka sezone 2023-24, stručni štab je donio odluku da igraču ne ponudi produžetak saradnje. Odluka sportskog sektora je bila da na toj poziciji budu potpisani kapiten Vanja Marinković i Ajzak Bonga. Kada su u pitanju finansijske obaveze Kluba prema igraču, Džejms Naneli je primio sav novac koji mu pripada odmah nakon završetka sezone. Takođe, za ostvarene rezultate u prethodne dve sezone je primio i pripadajuće premije na koje su obračunati i plaćeni svi porezi.

Incident koji je obilježio završetak Džejmsovog angažmana u Partizanu, desio se u veoma važnom trenutku za Klub. Suvišno je ponovo podvlačiti koliko nikome nije bilo drago zbog incidenta i tuče u kojoj je tadašnji igrač Partizana učestvovao sa igračem rivalskog tima i tom prilikom mu nanio lakše tjelesne povrede.

Poslije tog nemilog događaja, trener Partizana Mocart Bet Željko Obradović je donio odluku da se igrač udalji iz ekipe i ne bude dio tima u narednim utakmicama. Navedeni incident niko nije želio, najmanje KK Partizan koji još jednom izražava žaljenje zbog tog događaja.

Sa druge strane, Klub razumije emocije i određene frustracije svog bivšeg igrača tim povodom, ali se interna pravila KK Partizan moraju poštovati. Jednostavno, niko nije veći i važniji od samog Kluba.

Još jednom, KK Partizan Mocart Bet se zahvaljuje Džejmsu Naneliju za sve lijepe trenutke koje je podario Klubu i navijačima. Ovim putem, KK Partizan još jednom od srca želi Džejmsu Naneliju mnogo sreće i uspjeha na profesionalnom i privatnom planu", rekao je Partizan.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana