Partizan opet sarađuje sa jednim od najboljih menadžera

Telegraf
Partizan opet sarađuje sa jednim od najboljih menadžera

BEOGRAD - Prethodnog ljeta je jedna "svađa" ozbiljno uzdrmala srpsku košarku, kada je Partizan odlučio da prekine saradnju sa najpoznatijim i vjerovatno najboljim košarkaškim menadžerom u Evropi Miškom Ražnatovićem zbog Jama Madara, ali se čini da je i tome kraj.

Prošlo je godinu dana otkako je Partizan izdao i žustro saopštenje u kom je okrivio Ražnatovića da je kriv za to što je Jam Madar napustio klub, kada su rekli da su s njim prekinuli i svaki mogući vid saradnje.

Pokušao je potom Partizan da pronađe igrače bez Ražnatovića, a sezona je prošla tako kako je prošla - bez osvojenog trofeja, ali i bez plej-ofa ili plej-ina Evrolige.

Zbog toga su shvatili u Partizanu da to nije baš put kojim želi crno-bela ekipa da ide, pa je došlo do pomirenja i ponovne saradnje.

To je čak i najavio predsjednik Partizana Ostoja Mijailović još početkom juna.

"Ja zaista poštujem Miškov učinak, on zna taj posao da radi i zato je i jedan od najboljih. Ja ne mogu da kažem da će ovaj naš odnos da traje večno, taj odnos treba da bude normalan, jer on zastupa veliki broj igrača, ali mora da postoji neko međusobno poštovanje".

Samim tim, tokom ljeta su počeli da se raspituju za igrače Miška Ražnatovića, a jedan od njih je i Mario Nakić, koji je dogovorio uslove sa Partizanom i uskoro bi trebalo da postane novi igrač kluba iz Humske, prenosi Telegraf.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana