Partizan dočekuje Valensiju u Evroligi: Pobjedom se odužiti navijačima

GS
Partizan dočekuje Valensiju u Evroligi: Pobjedom se odužiti navijačima

BEOGRAD - Košarkaši Partizana žele da sezonu u ligaškom dijelu Evrolige završe pobjedom. Tim Željka Obradovića će na svom parketu dočekati Valensiju (20.30 časova) koja je pred ovaj meč smijenila trenera Aleksa Mumbrua. 

Valensija je dugo bila u sjajnoj poziciji da izbori plej-in, ali je neočekivanim porazima prokockala svoju šansu. Zbog toga su uslijedile promjene na klupi, a ekipa je definitivno u krizi. Kao da se i sama predala nakon tri vezana poraza iako je u prvenstvu Španije savladala Baskoniju.

Partizan će pred ovaj duel već znati rezultat iz Istanbula i da li ima šanse za plej-in. Crvena zvezda je sinoć igrala taj duel, a trener Željko Obradović je ranije isticao da on neće uticati na pripremu. 

- Mi se spremamo za Valensiju s ciljem da ostvarimo pobedu i da ispoštujemo naše navijače, te da ligaški deo završimo na najbolji mogući način. To je jedino što nas zanima, a mi želimo da u ovom meču dodatno napredujemo - rekao je Obradović. 

Parovi: Olimpijakos - Fenerbahče (20.15), Partizan - Valensija (20.30), Virtus  - Baskonija (20.30), Asvel - Barselona (21 čas).


 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana