Orlovi žele trofej u Banjaluci

D. D.
Orlovi žele trofej u Banjaluci

BANjALUKA - Deveti međunarodni memorijalni turnir “Aco, Prle i Milenko”, u organizaciji ženskog košarkaškog kluba Orlovi, biće održan 21. i 22. septembra u dvorani “Obilićevo”.

Prvog dana sastaju se u 17 časova Domžale - Art Mega, 19 časova Orlovi - Duga. U nedjelju je u 16 časova meč za treće mjesto, a od 18 časova je finale.

- Ne krijemo ambicije, a to je da nastavimo dominaciju u BiH te izborimo F4 regionalne lige. Biće veoma teško, jer je liga promijenila format, tu su dva kvalitetna bugarska tima. Na nama je da radimo i budemo što bolji. Posebno zahvaljujem “Elektroprivredi Republike Srpske” i gradu Banjaluka kao i svim sponzorima bez kojih ne bismo mogli da se takmičimo - poručio je predsjednik Luka Lugonja.

Trener Drago Karalić zadovoljan je pripremnim periodom.

- Na turniru ćemo imati veoma kvalitetne provjere kroz koje ćemo da vidimo šta bi trebalo da ispravljamo do starta liga. Imali smo samo jedan meč pa ove dvije provjere moramo da iskoristimo kako bismo dodatno napredovali i jer imamo visoke ambicije u svim takmičenjima - rekao je novi trener.

Igračice jedva čekaju nove mečeve.

- Želimo da osvojimo ovaj jak turnir i tako na najbolji način najavimo novu sezonu. Dobro smo trenirali, a ovi mečevi će nam odlično doći da dižemo formu pred start liga. Pozivam navijače da dođu i da nas podrže tokom turnira, ali i sezone - rekla je Dragana Domuzin.

- Veoma dobro smo trenirale. Očekuje nas izuzetno naporna sezona, posebno u WABA ligi koja će da bude još kvalitetnija i jača pa moramo da budemo spremne za sva iskušenja. Trenutno smo fokusirani na turnir koji želimo da osvojimo - poručila je Gorana Marjanović. Turnir se igra u čast velikana banjalučke košarke Aleksandra Jurića, Milana Tošića i Milenka Novakovića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana