Orlovi dočekuju Budućnost u humanitarnom meču

Milan Zubović
Orlovi dočekuju Budućnost u humanitarnom meču

BANjALUKA - Ekipa Orlova sutra od 19 časova ugostiće Budućnost u trećem kolu WABA Superlige.

Utakmica će biti humanitarnog karaktera i sav prihod od prodatih ulaznica biće uplaćen za liječenje bivše košarkašice i doktorke Vesne Šipke.

- Očekuje nas utakmica protiv jedine neporažene ekipe u ligi i smatram da je došlo vreme da u našoj dvorani pružimo ozbiljan otpor i probamo da stignemo do pobede. Radi se o sjajnoj mladoj ekipi koja dugo godina ima isti sistem rada sa istim trenerom. Njihov stil je prepoznatljiv, dosta dobro trče... Međutim i mi imamo devojke koje su pokazale da su spremne da igraju velike utakmice. Jedine smo pružili jak otpor Celju, nismo uspele da pobedimo i smatram da je sada vreme da se pokažemo u najboljem svetlu. Kompletne smo i spremne da damo maksimum - rekla je trener Orlova Vesna Džuver.

Banjalučki tim ima po tri pobjede i poraza za sada te zauzima peto mjesto na tabeli.

- Dosta sam zadovoljna ostvarenim rezultatima do sada. Možda smo samo prvu utakmicu u nastavku takmičenja kod kuće neplanski izgubili u jednoj potpuno čudnoj utakmici. Jači smo od Sloge, ali nismo bili kompletni i koncentrisani što nas je malo poremetilo. Pobedom u Šapcu vratile smo se u trku za Fajnal for i to treba pokazati na terenu. Idemo korak po korak i već sada možemo da se ozbiljno vratimo u trku - navela je Džuverova.

Mlada Milica Đokić dijeli optimitzam svog trenera i obećava veliku borbu na terenu.

- Čeka nas fizički i psihički jako teška utakmica, ali znam da ćemo jako ozbiljno pristupiti meču i pokazati karakter te razlog zašto smo se plasirali u WABA Superligu. Utakmica traži mnogo vremena za pripremu i pokušaćemo da ispravimo stvari koje su bil e loše do sada i da pripazimo na greške koje smo pravili protiv Sloge - istakla je Đokićeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana