Odbojkaški klub „Igman“ pobjednik memorijalnog turnira

SRNA
Odbojkaški klub „Igman“ pobjednik memorijalnog turnira

PALE - Ženski odbojkaški klub "Igman" sa Ilidže pobjednik je Memorijalnog turnira u ženskoj odbojci "Veselinka Slijepčević Obradović" na Palama.

Nataša Pavlović, članica "Igmana", izabrana je za najbolju igračicu turnira koji je odigran u okviru "Gospojinskih svečanosti", manifestacije posvećene slavi i Danu opštine Pale Velike Gospojine.

Tehnički organizator turnira bio je Ženski odbojkaški klub "Jahorina" sa Pala, a mečevi su igrani u Sportsko-poslovnom centru "Peki".

Veselinka Slijepčević Obradović rođena je 20. marta 1990. godine u Sarajevu, odrasla je i živjela na Palama, gdje je završila osnovnu i srednju školu.

Dugo godina se bavila odbojkom i bila član Ženskog odbojkaškog kluba "Jahorina" sa Pala. Iznenada je preminula 2018. godine.

Povodom Dana i krsne slave opštine Velike Gospojine sutra će u 9.00 časova biti služena liturgija u Crkvi Uspenja Presvete Bogorodice, nakon čega će uslijediti litija i defile ulicama Pala, kao i polaganje vijenaca na Centralnom spomen-obilježju.

Lomljenje slavskog kolača je u 13.00 časova u svadbenom salonu "Sara".

Manifestacija "Gospojinske svečanosti" biće završene u utorak, 29. avgusta, izložbom likovnih radova koji su nastali na Međunaronoj likovnoj koloniji "Art simpozijum".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana