Obradovićeva konferencija za novinare trajala minut: Osjećam bruku i sramotu

GS
Obradovićeva konferencija za novinare trajala minut: Osjećam bruku i sramotu

BEOGRAD - Košarkaši Partizana su vezali četiri poraza, po dva u oba takmičenja, a posljednji im je nanijela ekipa Splita u 19. kolu ABA lige.

Rival je vodio od druge dionice, a aktuelni šampion je u ovom meču bio ispod svog nivoa, pa je, nakon što je veći dio meča bio u dvocifrenom minusu, izgubio rezultatom 67:74, zbog čega se trener Željko Obradović izvinio navijačima.

Do sada se nije desilo da ovoj ekipi navijače zvižde, ali su se posle ovog meča u Areni čuli zvižduci. Za poraz je odgovornost preuzeo trener Obradović. Njegova konferecija za novinare nakon poraza trajala je svega minut.

- Čestitam ekipi Splita na zasluženoj pobedi, večeras su igrali neuporedivo bolje od nas, apsolutno su zaslužili da pobede. Što se nas tiče, verovatno je prva stvar koju moram da uradim je da se izvinim svim ljudima koji su došli i koji su gledali ovakvo neverovatno loše izdanje i kad ekipa izgleda ovako kako izgleda, onda trener treba da se zapita i da preuzme odgovornost, ja ću je preuzeti - rekao je, prenosi Sportal.

On je potom objasnio zašto je "odmarao" Kevina Pantera i Pi-Džej Doužera, a izostao je i Uroš Trifunović, kome je prošle nedjelje pozlilo u avionu tokom leta iz Nice u Bolonji.

-Iza nas i ispred nas je serija teških utakmica i razmišljao sam da je prilika da se odmore dva igrača. Kevin koji je u velikoj minutaži i Pi-Džej koji ima problem s nogom i zbog toga sam ih sklonio iz tima, plus Trifunović, koji je u procesu da se utvrdi što mu je pozlilo na putu pre neki dan - poručio je Obradović.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana