Obradović: Verovali smo u pobedu, hvala navijačima na podršci

Tanjug
Obradović: Verovali smo u pobedu, hvala navijačima na podršci

BEOGRAD - Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je sinoć u Beogradu da je njegov tim vjerovatno u pobjedu protiv Monaka i zahvalio se navijačima na podršci na meču 12. kola Evrolige.

Košarkaši Partizana pobeijdili su u Beogradu ekipu Monaka posle produžetka rezultatom 89:85 u utakmici 12. kola Evrolige.

-Veoma sam srećan što smo pobedili u ovoj fantastičnoj utakmici, koja je ličila na onu od prošle nedelje protiv Panatinaikosa. Kao i prošle nedelje, verovali smo u pobedu i igrali sa velikom energijom kad se lomilo - rekao je Obradović na konferenciji za medije poslije utakmice.

Trener Partizana je govorio i o detaljima, koji su prelomili utakmicu.

-Monako  je u prvom poluvremenu imao devet ofanzivnih skokova, a celo drugo poluvreme i produžetak pet. Imali smo mnogo izgubljenih lopti zbog čega su oni imali više poseda, ali u košarci pobeđuje onaj ko više pogodi. Prvo poluvreme smo odigrali veoma loše u napadu, ali smo to popravili u nastavku - dodao je Obradović.

Utakmici između Partizana i Monaka prisustvovalo je 19.974 navijača. Tokom meča su se čule i uvrede na račun trenera gostiju Saše Obradovića.

-Hvala navijačima na neverovatnoj energiji, nosili su nas do pobede. Iskoristiću priliku da ih zamolim da nikog ne vređaju, da bodre svoj klub kao što ga uvek bodre i zbog čega se u Evropi priča o njima - zaključio je Obradović.

Košarkaši Partizana poslije 12. kola u Evroligi imaju po šest pobjeda i poraza. "Crno-bijeli" će u narednom kolu Evrolige za dva dana u Beogradu dočekati Armani iz Milana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana