Obradović: Savršena organizacija Igokeinog turnira

Milan Zubović
Obradović: Savršena organizacija Igokeinog turnira

BANjALUKA - Trener Partizana Željko Obradović pohvalio je organizaciju turnira Igokee koja je obilježila 50. rođendan. Njegov tim trijumfovao je u finalu protiv CSKA (74:54).

- Čestitam Igokei veliki jubilej, 50 godina, i na svemu što je do sada uradila kao klub. Izvanredna organizacija i želim im sve najbolje u budućnosti. Pokazali su još jednom kakvi su domaćini i ovde se uvek osećamo fenomenalno. Organizacija turnira je bila na savršenom nivou i sve je funkcionisalo besprekorno i još jednom im hvala i čestitam svima koji su bili u organizaciji. Velika je stvar što je bilo šest ekipa, dve turske, jedna iz Izraela, CSKA, da smo mi bili i Igokea. Nadam se da su svi ljudi uživali u dobroj košarci - rekao je Obradović.

Njegov tim odigrao je tri utakmice u tri dana i ostvario sve pobjede. Prvo nad Hapoelom, zatim Turk Telekomom i na kraju nad Moskovljanima.

- Meni je najzanimljivija bila prva utakmica jer smo tada bili najsvežiji. Ove druge dve, dan za danom, nije to bilo na nekom posebnom nivou, ali ekipa je radila igrala i na kraju uspela da osvoji turnir što je najmanje važno. Najbitnije je da smo se družili i posle sedam dana priprema sam imao priliku da nešto proverim. Tek nas čeka veliki posao - dodao je Obradović čiji će tim za tri dana na Tašmajdanu odigrati prijateljski meč sa Funelabradom takođe na otvorenom terenu.

Pohvalio je novjalije u timu koje su odigrale prve utakmice.

- Novajlije se ukalapaju. Treba im vremena. Dobri su momci, rade, slušaju, a ovi koji su u timu već dve godine dosta im pomažu. Ne treba da se osećaju kao novi. Svi su deo Partizana i biće deo Partizana - istakao je Obradović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana