Obradović: Ovo što mi se sad desilo nisam doživio tri godine u Partizanu

GS
Obradović: Ovo što mi se sad desilo nisam doživio tri godine u Partizanu

Obradović: Ovo što mi se sad desilo nisam doživio tri godine u Partizanu

Partizan je nakon neuspješne prošle sezone donio odluku i u potpunosti promenio sastav tima za novu takmičarsku godinu.

Od "starih lica" je ostao Balša Koprivica, a Željko Obradović je u podkastu "X&O's CHAT" govorio o mlađim, prvenstveno domaćim igračima koji su ga oduševili.

"Postoji jedna stvar zbog koje sam presrećan. Prvi trening koji smo imali, sedam srpskih igrača, ovih mladih, svi su ostali da šutiraju kad sam završio trening… i stranci. Ali, Boga mi, na kraju su svi oni ostali da šutiraju. To se meni za ove tri godine u Partizanu nije dogodilo. Posvećenost… Bilo je nekih igrača koje smo molili da dolaze kad je slobodan dan, a oni nikad nisu došli. Kako ćeš da postaneš šuter? Kad završimo trening, ja dam zadatak da se ubaci 100 šuteva, a oni me gledaju i kažu: “A zašto 100?”. Najbolji koje sam trenirao su svako jutro dolazili i ubacivali po 500 šuteva”, rekao je Željko Obradović u "X&O's CHAT" podkastu, a prenosi B92.

Podsjetimo, Partizan ima problema sa povredama pred početak sezone.

Na prvom treningu se povredio Ajzea Majk, na turniru na Siciliji je probleme sa grčevima imao Tajrik Džons, a potom se pojavila informacija i da je Arijan Lakić pretrpio povredu kuka, te da ga u sastavu neće biti neko vrijeme.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana