Obradović: "Orlovi" igraju odlično, bodrićemo ih u nedelju

Milan Zubović
Foto: FOTO: D. POZDEROVIĆ

LAKTAŠI - Strateg košarkaša Partizana Željko Obradović pohvalio je igru reprezentacije Srbije koja je izborila finale Svjetskog prvenstva u kojem ju očekuje susreta sa Njemačkom (nedjelja, 14.30 časova).

- Gledali smo svi zajedno, reprezentacija igra izvanredno ušli su u veliko finale i naravno da im želimo sve najbolje i navijaćemo za njih i bodriti do kraja - rekao je Obradović.

Njegov tim slavio je pobjedu protiv Hapoela iz Jerusalima u Laktašima rezultatom 86:81, a bila je to prva provjera ekipe pred početak nove sezone.

- Prvi i osnovni utisak je da se zahvalim ovim ljudima koji su kao i svake godine anparvili dobru atmosferu u Laktašima. Mislim da je to doprinelo da odigramo jednu veoma dobru utakmicu. Iznenađen sam kvalitetom utakmica s obzirom da je ovo bila prva utakmica nakon deset dana priprema. Zadovoljan sam naravno, iako ima stvari koje treba da se popravljaju i radićemo na tome. Hapoel je zaista odlična ekipa i navijači su imali šansu da uživaju u meču - izjavio je Obradović.

Več u subotu od 18.30 časova očekuje ih susret sa Turk Telekomom.

- Turnirski sistem je takav da ću sutra malo drugačije voditi utakmicu. Mislim da ove kontrolne utakmice i služe za to da se provere neke stvari. Imamo četiri nova igrača u našem timu i to je prava prilika da se uigraju i shvate zahteve koej smo postavili pred njih - istakao je Obradović.

Taj susret biće igran u Banjaluci na otvorenom terenu.

- Čestitam Igokei veliki jubilej, 50 godina, i hvala im št su nas pozvali na ovaj turnir koji se odvija ovde u dvorani i u nekim drugim uslovima. Mislim da je to fenomenalno i da će uživati svi koji vole košarku - dodao je Obradović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana