Obradović: Oproštaj kakav je Milojević zaslužio

Tanjug
Obradović: Oproštaj kakav je Milojević zaslužio

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je poslije pobjede nad Megom (112:80) da su navijači priredili Dejanu Milojeviću oproštaj kakav je bivši kapiten kluba i zaslužio.

"Mnogo je tužno i žalosno što se desilo ovo Dejanu Milojeviću, ali ovo što su mu navijači večeras napravili je oproštaj kakav on i zaslužuje. Navijači su u ogromnom broju došli i oborili rekord. Svi ljudi su prepoznali i pokazali koliko su voleli Dejana. To je glavni utisak i ono što je jedino važno. Svaka inicijativa koja ide u smeru da se obeleži ime Milojevića je dobrodošla, sad šta, kako i gde, to je pitanje, ali sa moje strane će uvek biti podrške", rekao je Obradović na konferenciji za novinare poslije utakmice.

Partizan oborio rekord ABA lige: Nikad više navijača!

Što se tiče same utakmice, Obradović je rekao da je njegova ekipa odigrala veoma ozbiljno i kvalitetno i istakao da je ekipa konačno kompletna.

"Prva četvrtina koja je bila izjednačena, Mega je pokušavala da igra i tako su dalje nastavili. Očigledno da smo u drugoj četvrtini igrali daleko bolju odbranu, a napadački smo bili raspoloženi, kada se pogledaju procenti šuta. Na kraju smo za dva imali 75% i takođe dobar šut za tri poena. Nije to toliko važno, važno je da su igrači prepoznali odbranu koju igra Mega i da smo to rešavali. Te odbrane su bile prisutne i u prethodnim utakmicama, pa nismo tako reagovali. Verovatno neka rasterećenost je pomogla da se odigra tako, ogroman broj asistencija", zaključio je Obradović.

Partizan predivnim gestom odao počast Dejanu Milojeviću

Mega nemoćna protiv crno-bijelih

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana