Obradović: Nedostatak motivacije najveći problem, Igokea je zasluženo pobedila

Tanjug
Obradović: Nedostatak motivacije najveći problem, Igokea je zasluženo pobedila

BEOGRAD - Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je sinoć poslije poraza na domaćem terenu od Igokee da su gosti zasluženo pobijedili i dodao da je nedostatak motivacije bio najveći problem njegove ekipe.

Košarkaši Partizana poraženi su na svom terenu od Igokee 91:89 u meču sedmog kola ABA lige.

-Čestitam Igokei na zasluženoj pobedi. Mi smo odigrali odlično poslednju četvrtinu, probudili smo se na njihovoj najvećoj razlici i imali smo lepu šansu da se vratimo, ali je nismo iskoristili. Frenk Kaminski je imao taj otvoren šut za tri, onda se posle te mrtve lopte desilo šta se desilo - rekao je Obradović na konferenciji za medije poslije utakmice.

Obradović je posebno pričao o nedostatku motivacije u ekipi.

-Ovo se dešava u ovako gustom rasporedu. Probao sam da počnem sa jednom postavom od koje sam očekivao da bude motivisana. A desilo se da imamo pet ničijih lopti i da svaku uzme Igokea. Večeras smo imali priliku da vidimo kako se neki momci bore do poslednjeg atoma snage ali i da se neki nisu dovoljno borili - istakao je trener "crno-bijelih".

Obradović je objasnio i zbog čega nije igrao Pi Džej Doužer.

-U dogovoru sa mojim stručnim štabom zaključili smo da mu je potreban odmor. Na odluku je uticala i priprema utakmice jer smo protiv Igokee igrali na Superkupu pred početak sezone i znali otprilike smo šta nas očekuje - zaključio je Obradović.

Partizan naredni meč igra već u srijedu u Minhenu, protiv Bajerna, u osmom kolu Evrolige.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana