Novicki: Nadam se da će Jokić i Dončić igrati za Dalas!

B92
Foto: Printskrin

LjUBLjANA- Dirk Novicki, legenda Dalasa, bio je jedan od aktera oproštajnog meča Gorana Dragića u Ljubljani.

Njemački košarkaš je tamo imao prilike da se druži sa bivšim kolegama i velikim prijateljima, a među njima su svakako i Nikola Jokić i Luka Dončić.

Novicki je za Evrohups rekao da se nada da će zvijezdu Denvera i trostrukog MVP-a jednom vidjeti u dresu Maveriksa.

"Nadam se da bi Jokić i Dončić zajedno mogli da igraju u Dalasu. Nisam siguran da li će se to ikad dogoditi, ali oni su u grupi najboljih igrača svijeta. Trenutno možda i najbolji", kaže Novicki.

Sjajni košarkaš ističe da mu se veoma dopada i kako igra Nikola Jokić, koji se po njemu idealno na terenu uklapa sa Dončićem.

"Imaju sjajan odnos, poštuju se i vole iskreno. Provode vrijeme zajedno. Nisam siguran, ali svakako da mi želimo da Luka u Dalasu ostane što duže može. Nadajmo se da tamo i završi karijeru. Volim Jokićevu igru, igra košarku strasno i ima veliki nivo vještina. Obojica su nevjerovatni igrači", poručio je Novicki.

Na kraju, on je rekao i da za sada ne zna šta će raditi ubuduće.

"Ne vidim sebe u trenerskom poslu. Stvari brzo mogu da se promijene, ali ne vidim sebe kao timskog trenera. Više sebe vidim kao individualnog trenera. Sa FIBA sam bio na svim velikim turnirima. Imamo porodičnu kancelariju u Dalasu. Učim nove stvari i imam nova interesovanja. Držaću se košarke, ali nisam siguran u kom kapacitetu", zaključio je Nivicki. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana